Brød- og æggesalat
- 4 Personer
- 15 Minutes
Ingredienser
1 stk. | pasteuriseret æggeblomme |
dl. | sennep |
3 dl. | olie |
1 spsk. | hvidvinseddike |
spsk. | sukker |
dl. | hakket dild |
- | salt og peber |
125 g | rugbrød |
6 stk. | æg hårdkogt |
- | dild til pynt |
Sådan gør du
-
1Kom æggeblommen i en skål, og rør senneppen heri.
-
2Pisk olien heri lidt efter lidt.
-
3Kom nu eddike, sukker og dild heri.
-
4Smag til med salt og peber.
-
5Skær brød og æg i 2 cm store tern.
-
6Vend først brød, så æg i dressingen.
-
7Lad den stå og trække i 30 minutter.
-
8Kom i portionsstore skåle, og top med lidt hakket dild.