Redaktionen anbefaler
 
   
   
   
   
   
          | 1.5 kg | kylling | 
| 250 g | mel | 
| 75 g | smør | 
| 25 g | gær | 
| 1 spsk. | sukker | 
| 2 stk. | fløde 13% | 
| - | æblemos | 
| 1 tsk. | salt | 
| 1 spsk. | sukker | 
| 1 stk. | løg gerne stort og finthakket | 
| l | vand | 
| 6 spsk. | olivenolie | 
| 600 g | nudler risvermicelli - Tynde nudler | 
| 4 spsk. | olie | 
| 2 tsk. | salt | 
| 50 g | smør | 
| 150 g | dadler | 
| 150 g | lyse rosiner | 
| 150 g | figen, tørret | 
| 150 g | smuttede mandler | 
| 2 tsk. | flormelis | 
| tsk. | stødt kanel | 
 
   
   
   
  