Misosuppe med grøntsager og kammuslinger
AFTENSMAD

Misosuppe med grøntsager og kammuslinger

Misoen giver suppen en fin, mild smag. Og husk, at den skal i til sidst for bedst at bevare de gode, sunde ting.
  • 4 Personer

Ingredienser

150 g fuldkornspasta
2 stk. porrer
4 håndfulde snittet kål
2 spsk. miso
300 g kammusling
- smør
- salt og peber

Sådan gør du

  1. 1
    Kog pastaen efter anvisning.
  2. 2
    Kog 1 liter vand op i en gryde.
  3. 3
    Snit porrer fint og kom i vandet sammen med kålen.
  4. 4
    Lad simre 2-3 minutter.
  5. 5
    Rør miso ud i 2 dl vand og kom i gryden.
  6. 6
    Afdryp pastaen og kom heri.
  7. 7
    Svits kammuslinger i smør i 2 minutter og kom i suppen.
  8. 8
    Smag til med salt og peber.
  9. 9
    Server straks.