Snowcrab og kammuslinger i brunet citronsmør
- 4 Personer
Ingredienser
400 g | Snowcrabkløer |
400 g | store kammuslinger |
3 dl. | belugalinse |
50 g | smør |
1 stk. | citron |
1 dl. | fritureolie |
- | 12 blade salvie eller persille |
Sådan gør du
-
1Optø krabber og kammuslinger i køleskab.
-
2Kog linserne efter henvisning på emballagen.
-
3Smelt smørret og lad det brune langsomt i en gryde.
-
4Når det er brunet og gyldent, hælder du det i en kop. Lad bundfaldet synke. Hæld nu forsigtigt det klare brune smør over i den renvaskede gryde. Bundfaldet smider du bare ud. Smag smørret til med lidt citronsaft.
-
5Kom olie i en helt lille gryde og lad den blive varm.
-
6Steg bladene i nogle få sekunder og tag dem op.
-
7Læg på køkkenrulle for at afdryppe.
-
8Steg kammuslingerne 2 minutter per side i lidt smør.
-
9Krabbekløerne er spiseklare og serveres kolde.
-
10Spred lidt belugalinser ud på hver tallerken. Resten sætter du i en fin skål på bordet.
-
11Kom krabbekløer og kammuslinger på tallerkenen sammen med citronskiver og salvie.
-
12Dryp lidt varmet brunet smør over og server.