Brasekartofler i andefedt
SNACKS OG TILBEHøR

Brasekartofler i andefedt

Andefedt i stedet for olie. Så bliver kartoflerne ikke mere sprøde og velsmagende!
  • 4 Personer

Ingredienser

1.25 kg kogt kartoffel
4 spsk. andefedt
- salt og peber
4 spsk. sennep
1 håndfuld persille (lille håndfuld)
1 spsk. Sorte sesamfrø

Sådan gør du

  1. 1
    Skær kartofler i skiver og steg dem sprøde i andefedt på en stor pande eller to mindre pander.
  2. 2
    Server med sennep, persille og sesamfrø.

Tip!

Tip: Server med confit de canard, som er and kogt i sit eget fedt. Man kan købe det på dåse i enkelte butikker, og det smager faktisk virkelig godt. Du kan også servere de andefedtstegte kartofler til stegt laks. Lad dem indgå i en salat med snittede æbler og gulerødder, lidt hakket løg og dild.