Hvid chokolade cheesy cake med hindbær
- 6 Personer
Kagebund
1 dl. | paranødder |
dl. | dadler uden sten |
1 tsk. | kokosolie |
tsk. | tørret kokos |
Cheesy creme
5 dl. | cashewnødder udblødt i vand i mindst en time |
dl. | vand |
dl. | citronsaft |
dl. | agavesirup |
1 dl. | kokosolie |
dl. | kakaosmør |
1 tsk. | vanilje |
tsk. | Himalayasalt |
Hindbærpuré
3 dl. | friske eller frosne hindbær |
3 spsk. | agavesirup |
2 tsk. | fintmalede chiafrø eller HUSK Phsylliumfrøskaller |
Sådan gør du
-
1Hak nødderne groft.
-
2Blend derefter dadlerne med kokosolien – tilsæt en smule vand, hvis nødvendigt.
-
3Rør dadelmasse, hakkede nødder og kokosmel sammen til en dej.
-
4Beklæd bunden af en springform(ca. 16 cm.) med bagepapir, det gør det lettere at få den færdige kage ud af formen.
-
5Dejmassen fyldes i springformen, og den stilles koldt, mens du tilbereder cheesy creme og hindbærpuré.
-
6Blend cashewnødder med vand. Tilsæt citronsaft, agavesirup, kokosolie, kakaosmør, vanilje og himalayasalt og blend. Hæld cremen over nøddebunden i springformen og stil den koldt (køleskab eller fryser).
-
7Lav hindbærpuréen ved at blende hindbær, agavesirup og 2 tsk. fintmalede chiafrø eller HUSK Phsylliumfrøskaller.
-
8Hæld puréen over den afkølede og stivnede cheesecake.
-
9Når kagen er stivnet, fjernes siderne af springformen, og kagen garneres evt. med frisk frugt.