Currywurst - den tyske hotdog
- 4 Personer
Ingredienser
1 stk. | løg |
- | olie |
1 spsk. | karry |
1 tsk. | paprika |
1 dåse | Flåede hakkede tomater |
1 dl. | vand |
2 dl. | ketchup |
- | Honning og æblecidereddike |
4 stk. | gode pølser |
- | karry |
Sådan gør du
-
1Hak løget og svits i olie i en gryde.
-
2Svits karry med løget.
-
3Kom paprika, tomater og vand heri og lad det simre i 10 minutter.
-
4Kom ketchup heri.
-
5Smag din ketchup til med lidt honning og eller æbleeddike.
-
6Steg pølserne og skær dem ud i mundrette stykker.
-
7Server med en god portion ketchup og et drys karry.
Tip!
Hvis du er mere sulten, end en pølse kan klare, vil vi anbefale, at du serverer grovfritter til. Tomatsalat er også godt her i sommervarmen.