FOKUS
Medlemmernes Mærkesag
| 1 stk. | kylling á ca. 1,5 kg |
| - | salt |
| 2 fed | hvidløg let knust med skal |
| 1 stk. | forårsløg |
| 150 g | ingefær friskskrællet. Skæres igennem på langs og knuses let |
| - | kogende vand saltet |
| 600 g | jasminris |
| 2 spsk. | olie |
| 6 skiver | ingefær papirtynde |
| 2 stk. | hakkede skalotteløg |
| 4 fed | hvidløg finthakkede |
| 3 l | Suppe fra kyllingen |
| 10 stk. | chili bland evt. små hotte med større mildere |
| 2 fed | hvidløg skåret på tværs af fibrene |
| 1 cm | ingefær skrællet og skivet på tværs af fibrene |
| 1 tsk. | sukker |
| 1 tsk. | salt |
| - | Lys soya |
| 2 spsk. | limesaft |