ANNONCE ANNONCE AFTENSMAD Bøf – Caveman style med salsa En rigtig god bøf behøver sjældent det store selskab på tallerkenen. Vi griller godt kød endnu bedre med trækul. 4 Personer Kødet 4 stk. bøffer eller T-bone steaks - salt og peber Salsa - tomat - agurk - rødløg - peberfrugt - bladselleri Dressing - Rød balsamico - tabasco - Acaciehonning lidt rapsolie ANNONCE Sådan gør du 1 Tænd din grill op med trækul. Kullene skal være gennemvarme. 2 Krydr bøffen med salt og læg den direkte ned i de varme trækul. 3 Den tykke bøf eller T-bone grilles 3 minutter på den ene side, og 2½ minut på den anden. 4 En tyndere bøf grilles 30-60 sekunder mindre på hver side. 5 Tjek med et stegetermometer. Den perfekte temperatur er mellem 56 og 58 grader i centrum af bøffen. 6 Kødet skal hvile 5-8 minutter inden udskæring. 7 Eventuelle kulrester kan børstes væk med en siliconebørste. 8 Krydr med lidt peber. 9 Snit grøntsagerne i små stykker. 10 Server salsaen med dressingen. 11 Samvirke fik kødet sponsoreret af JB Kød i Slagelse PRINT ANNONCE
Emballage Nyt forsøg på Bornholm skal mindske emballage og affald Emballage er vigtigt for en vares sikkerhed, kvalitet og holdbarhed, men emballagen fylder unødig meget i supermarkedet og er designet til kun at blive brugt én gang. Så hvordan bliver fremtidens emballage mindre og lettere at genbruge? Det skal bl.a. et nyt løsmarked i Kvickly Rønne være med til at finde svar på
Emballage Kan man vende alufolie eller stanniol forkert? Den blanke og den matte side på alufolie har forskellige egenskaber, når du laver mad, og derfor står der ofte i opskrifter og tilberedningsvejledninger, at du skal vende en bestemt side opad i ovnen. Forskellen er dog lille, fastslår eksperter.
Emballage Den rigtige plastik holder frugt og grønt frisk Forkert emballage kan begrænse fødevarernes holdbarhed. Merete Edelenbos har i mere end 25 år forsket i, hvordan man opbevarer eksempelvis kartofler, gulerødder og jordbær optimalt
Bær Må bærrene koges i egen emballage? Det anbefales at koge frosne bær, før de bruges, da der kan sidde bakterier på bærrene. Det frarådes til gengæld at koge dem i den pose, de er købt i
Annoncørbetalt indhold Quiz: Hvor godt kender du guldæsken og chokoladen? Vi trækker 50 vindere af en guldæske med chokolade Kan din chokoladeviden knække alle spørgsmålene? Vær med i chokoladequizzen og deltag i lodtrækningen om en af de populære guldæsker fra Anton Berg. Konkurrencen slutter 30.11.