Redaktionen anbefaler
 
   
   
   
   
   
          | 200 g | hvedemel | 
| 3 spsk. | rørsukker | 
| tsk. | salt | 
| - | appelsinskal af ½ økologisk citron | 
| 3 stk. | æg | 
| 1 dl | champagne (alternativt hvidvin eller danskvand) | 
| 2 dl | mælk | 
| 50 g | smeltet smør | 
| 2 stk. | husblas | 
| 2 dl | sødmælk | 
| 1 spsk. | Maizena | 
| 2 spsk. | sukker | 
| - | kornene af ½ stang vanilje | 
| 2 stk. | æg | 
| - | appelsinsaft og revet skal af 1 økologisk appelsin | 
| - | Revet skal af citron 1 økologisk citron | 
| - | Grand Marnier , efter smag (kan udelades) | 
| 2.5 dl | piskefløde | 
| 250 g | abrikosmarmelade eller appelsinmarmelade | 
| 10 stk. | makroner knuste (kan udelades) | 
| - | mandelflager (til pynt) | 
Tilsæt 50g finthakket mørk chokolade til cremen, mens den stadig er varm. Det giver god chokoladesmag og en fyldigere creme. Brug friske bær i sæson, fx hindbær, i stedet for marmelade.
 
   
   
   
  