Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/bi/bilv_0.jpg.jpeg?itok=hO8HOVUZ)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2022-02/Vinterdepression.jpg.jpeg?itok=7Ve9VI8j)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2019-10/Stegt-kylling.jpg.jpeg?itok=YHn5d7sQ)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2025-02/Ultraforarbejdetpizza.jpg.jpeg?itok=PA0555Oi)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2018-11/bland-selv-slik.jpg.jpeg?itok=4lRH9APH)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/pr/preview_COLOURBOX1572939.jpg.jpeg?itok=N8Vx4yOx)
150 g | tomater, gerne i flere farver |
1 tsk. | salt |
2 tsk. | olivenolie |
- | saften af ½ lime |
1 tsk. | spidskommen |
1 fed | hvidløg |
1 stk. | chili, finthakket, ca. |
14 stk. | rosa peberkorn |
- | salt |
- | friskkværnet peber |
2 spsk. | Frisk koriander, hakket |
20 g | mørk chokolade (80% kakao), finthakket |
Brug bredbladet persille, hvis du ikke er så meget til den aromatiske koriander.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10