Annoncørbetalt indhold fra Viña Esmeralda
Ingredienser
1 stk. |
tun filet, frisk |
1 stk. |
avocado moden |
1 stk. |
tomat uden skat og kerner |
- |
rødløg finthakket |
- |
sojasauce |
- |
sesamolie |
- |
lime saft og revet skal |
- |
Ristet brød eller sprød brioche |
-
1
Skær tunen i små tern og opbevar den på køl, indtil den skal bruges.
-
2
Bland tunen i en skål med et par dråber sojasauce, sesamolie, limejuice og limeskal. Bland forsigtigt.
-
3
Skær avocadoen i tern og smag den til med limejuice, en knivspids salt og en smule olivenolie.
-
4
Saml tartaren ved hjælp af en ringform: Læg avocadoen i bunden, tilsæt tuntartaren i midten, og top med tern af tomat.
-
5
Pynt med fint hakket rødløg og evt. friske krydderuter. Server med ristet brød eller sprød brioche.