Redaktionen anbefaler
  
  
  
  
  
  
          | 240 g | kikærter (evt. fra dåse) | 
| 1 stk. | løg | 
| 1 håndfuld | persille | 
| 1 stk. | æg | 
| 1 fed | hvidløg | 
| 2 spsk. | finvalsede havregryn | 
| 0.25 stk. | saft og skal af økologisk citron | 
| 1 tsk. | stødt spidskommen | 
| 1 tsk. | sød paprika | 
| 1 tsk. | salt | 
| 2 spsk. | peanutbutter | 
| 0.5 stk. | lime saft | 
| 1 spsk. | sesamolie | 
| 1 spsk. | balsamico | 
| 1 tsk. | flydende honning | 
| 0.5 fed | hvidløg | 
| 3 spsk. | vand | 
| 1 stk. | romainesalat | 
| 1 stk. | spidskål lille | 
| 1 håndfuld | Friske koriander | 
| 3 stk. | tomater | 
| 1 stk. | rødløg lille | 
| 100 g | agurk | 
| 0.5 spsk. | olivenolie | 
| - | salt | 
| - | peber |