Kylling i karry med kokosris
BøRNEVENLIG

Kylling i karry med kokosris

Kylling i karry er en vaskeægte klassiker. Her serveret med friske æblestykker og limesaft på toppen.  
  • 4 Personer

Ingredienser

400 g ris ,f.eks. basmatiris
lidt salt
0.5 dl kokosmel
3 stk. kyllingebrystfileter
1 stk. porre
2 stk. gulerødder
1.5 tsk. karry mild
3 stk. kviste timian
1.5 spsk. mel
2 dl bouillon
2 dl piskefløde
2 stk. æbler
0.5 stk. lime
- salt
- peber

lidt olivenolie

Sådan gør du

  1. 1
    Skyl risene i koldt vand og kog dem efter anvisningen på emballagen. Vend de kogte ris med lidt kokos.
  2. 2
    Skær kyllingen i små tern. Skræl gulerødderne og skær dem i små tern. Snit porren fint.
  3. 3
    Opvarm en stor pande med lidt olivenolie. Steg kyllingen ved høj varme i 2 min. Drys med karry og steg fortsat i 2 min. Tilsæt gulerødder, porre og lidt frisk timian og steg videre i 2 min. Drys med lidt mel og vend rundt. Hæld bouillon og fløde ved og lad det simre i 7-8 min. Smag til med salt, peber og lidt mere karry.
  4. 4
    Skær æblerne i små tern og halver limefrugten. Vend æblerne med lidt limesaft, salt, peber og lidt olivenolie.
  5. 5
    Anret kokosrisen i dybe tallerkener og top med kylling i karry og æbler.