Rosmarin- og hvidløgssnurrer
- 12 Personer
Ingredienser
2 pakker | pizzadej |
100 g | blødt smør |
2 spsk. | olivenolie |
2 fed | hvidløg meget finthakket |
3 spsk. | rosmarin frisk, meget finthakket |
1 tsk. | flagesalt |
Sådan gør du
-
1Rul dejen ud til et rektangel. Mix smørret med olivenolie, hvidløg, rosmarin og salt til en blød pasta.
-
2Fordel smørret på begge rektangler i et tyndt lag og fold dejen en gang. Skær dejen i strimler på 2 1/2-3 centimeters bredde, og skær strimlen næsten igennem på langs.
-
3Sno strimlen ved at dreje hver ende i modsat retning, slå en løs knude og fæstn begge ender på undersiden.
-
4Lad snurrerne hæve 30-45 minutter ved stuetemperatur, og bag dem gyldne ved 200 grader i ca. 15 minutter. Nyd dem lune.