Grillet sandwich med svampe og smeltet ost
AFTENSMAD

Grillet sandwich med svampe og smeltet ost

Hvis du vil forkæle dig selv til frokost, så prøv denne grillede sandwich med blandt andet portobellosvampe, dijonsennep, revet ost og masser af basilikum. 
  • 4 Personer

Ingredienser

8 skiver surdejsbrød
2 spsk. olivenolie
250 g portobellosvampe eller markchampignon
lidt smør
lidt eddike
50 g spinat
1 potte basilikum
1 fed hvidløg
2 spsk. dijonsennep
100 g revet ost f.eks. mozzarella

Tilbehør

- grøn salat

Sådan gør du

  1. 1
    Skær brødet i skiver. Dryp med en smule olivenolie og gril brødene i 2 min. på hver side.
  2. 2
    Skær svampene i skiver og steg dem i smør på en pande i 2-3 min. Krydr med salt og peber og et par dråber eddike, f.eks. balsamico.
  3. 3
    Vend spinat med basilikum, presset hvidløg, olivenolie, salt og peber.
  4. 4
    Smør et tyndt lag dijonsennep på brødene. Kom spinat og basilikum på brødet, stegte svampe og revet ost. Læg en skive brød på toppen og sæt det i ovnen i 8-10 min., til osten er smeltet, og brødet er varmt og lækkert.
  5. 5
    Spis sandwichen som frokost eller aftensmad og suppler f.eks. med en sprød og grøn salat.