Vegetariske wraps med grillet halloumi, fennikelsalat og jordbær
- 4 Personer
Ingredienser
3 spsk. | olivenolie |
0.5 stk. | citron (saften) (Saften af ca. ½ citron) |
- | salt og sort peber |
2 stk. | fennikel |
4 stk. | forårsløg hakket |
500 g | friske ærter i bælg |
1 bundt | bredbladet persille |
250 g | jordbær, friske |
lidt | olivenolie til stegning |
400 g | halloumi (grillost), i 1 cm tykke skiver |
- | cremefraiche efter smag |
4 stk. | tortilla wraps |
Sådan gør du
-
1Pisk olie, citron, lidt salt og peber sammen i bunden af en stor skål. Snit fennikel i meget tynde skiver, brug et mandolinjern eller en skarp kniv. Vend det i dressingen.
-
2Hak forårsløget, bælg ærterne og pluk persillen i mindre buketter. Vend dem i salaten. Skær jordbærrene i kvarte og fordel dem på toppen af salaten lige inden servering.
-
3Smag cremefraichen til med lidt salt og peber.
-
4Varm olien på en pande og steg skiverne af halluomi gyldne på begge sider over høj varme
-
5Varm fladbrødene på grillen eller en grillpande og server dem straks toppet med lidt cremefraiche, fennikelsalaten og den stegte halloumi.