Shawarmawraps og snackgrønt
- 4 Personer
Ingredienser
3 stk. | kyllingebryster |
2 spsk. | yoghurt naturel |
1 tsk. | paprika |
2 tsk. | garam masala |
0.25 tsk. | stødt kanel |
1 stk. | hjertesalat |
1 stk. | agurk |
0.5 bakke | cherrytomater |
1 pakke | tortilla wraps |
1 bæger | cremefraiche |
Snackgrønt
- | gulerødder |
- | agurk |
- | cherrytomater |
- | radiser |
- | bladselleri |
Sådan gør du
-
1Skær kyllingekødet i strimler. Rør yoghurt med krydderier, salt og peber og vend det med kyllingekødet. Lad det trække 10-15 min. eller gerne længere. Opvarm en pande og steg kyllingestykkerne i 7-8 min., til de er gennemstegte, og krydr med salt og peber.
-
2Snit salat i strimler og skær agurk i små tern. Halver cherrytomaterne. Lun wraps på en tør pande.
-
3Fyld wraps med sprødt grønt, stegt kylling og lidt cremefraiche. Rul dem stramt sammen og skær efterfølgende i 2-3 stykker.
-
4Skær og anret snackgrønt i portionsglas eller i skåle. Server shawarmawraps og lidt snackgrønt.