Shawarmawraps og snackgrønt
FROKOST

Shawarmawraps og snackgrønt

Mangler du en idé til en nem middagsret? Fyld krydret kyllingekød i wraps med sprødt snackgrønt som tilbehør. Snackgrønt er ofte et hit hos børnene, og wrapsne kan også serveres i madpakken dagen derpå.
  • 4 Personer

Ingredienser

3 stk. kyllingebryster
2 spsk. yoghurt naturel
1 tsk. paprika
2 tsk. garam masala
0.25 tsk. stødt kanel
1 stk. hjertesalat
1 stk. agurk
0.5 bakke cherrytomater
1 pakke tortilla wraps
1 bæger cremefraiche

Snackgrønt

- gulerødder
- agurk
- cherrytomater
- radiser
- bladselleri

Sådan gør du

  1. 1
    Skær kyllingekødet i strimler. Rør yoghurt med krydderier, salt og peber og vend det med kyllingekødet. Lad det trække 10-15 min. eller gerne længere. Opvarm en pande og steg kyllingestykkerne i 7-8 min., til de er gennemstegte, og krydr med salt og peber.
  2. 2
    Snit salat i strimler og skær agurk i små tern. Halver cherrytomaterne. Lun wraps på en tør pande.
  3. 3
    Fyld wraps med sprødt grønt, stegt kylling og lidt cremefraiche. Rul dem stramt sammen og skær efterfølgende i 2-3 stykker.
  4. 4
    Skær og anret snackgrønt i portionsglas eller i skåle. Server shawarmawraps og lidt snackgrønt.