Tortillawrap opskrift: Kloden rundt med tortillawraps
Tortillawraps er blevet en trend på sociale medier, og de er både nemme, lækre og hurtige at lave. Vi har lavet 6 opskrifter på tortillawraps med ingredienser fra alle verdenshjørner. Se dem her og bliv inspireret.
Sådan folder du: Placér fyldet i 4 felter på pandekagen. Klip eller skær derefter ind til midten mellem to felter med fyld, hvorefter du bøjer et felt hen over det næste. Så tager du det stykke, der nu ligger dobbelt og folder det over det næste felt, for til sidst at folde det tredobbelte lag over på det sidste stykke. Herefter steger du den på begge sider.
Norsk wrap
- 2 syltede agurker
- 50 g røget laks
- 1 spsk. Pikantost
- En håndfuld dild
Græsk wrap
- 40 g feta
- 10 g rødløg
- 4 cherrytomater
- 1 spsk. tzatziki
Italiensk tortillawrap
- 60 g syltet, grillet artiskok
- ½ klump mozzarella
- 1 tsk. grøn pesto
- 60 g soltørrede tomater
Libanesisk wrap
- 1 spsk. humus
- 2 falafelkugler
- 1/2 tomat
- En lille håndfuld salat
- Løgringe
- 1/2 avokado
- 50 g kylling
- 15 g majs
- Jalapenos efter smag
- 1 spsk. salsa
- 25 g revet ost
Fransk wrap
- 1/2 banan
- 3 jordbær
- 10 g mandelsplitter
- 2 spsk. Nutella