Sprøde slanger med blå birkes
- 1 Person
Ingredienser
1 pakke | pizzadej |
3 spsk. | olivenolie |
3 spsk. | blå birkes |
lidt | havsalt |
2 stk. | sorte oliven kan undværes |
1 stk. | avocado moden |
0.5 dl. | græsk yoghurt |
1 håndfuld | frisk basilikumblade |
1 stk. | lime, saft |
1 fed | hvidløg fintrevet |
2 stængler | forårsløg i tynde skiver |
lidt | salt |
Sådan gør du
-
1Rul dejen ud på bordet. Pensl med lidt olivenolie og drys birkes på, men efterlad den en ende af dejen uden.
-
2Drys med flagesalt. Skær dejen i ca. 1 1/2 cm brede strimler. Træk lidt i den ene ende, så halen af slangen bliver til en snip. Skær evt. små stykker sort oliven og sæt på som øjne.
-
3Bag slangerne i 8-10 minutter, til de er gyldne.
-
4Imens laves avocadocremen ved at blende alle ingredienser sammen til en creme. Avocadoen kan også mases med en gaffel og røres med de øvrige ingredienser.