Barbecuefisk med grønt vendt i yoghurt
- 4 Personer
- 45 Minutes
Slaw
lidt | blomkål |
0.5 stk. | fennikel |
0.5 stk. | spidskål |
0.5 stk. | agurk |
lidt | spinat (en lille håndfuld spinat for farve) |
5 spsk. | yoghurt 10 % (eller skyr) |
lidt | salt og sort peber |
lidt | citronsaft |
1 spsk. | purløg |
1 spsk. | persille |
1 spsk. | mynte |
3 stk. | forårsløg |
Sprøde krummer
2 skiver | daggammelt brød |
lidt | olie |
lidt | salt og sort peber |
Fisk
500 g | fisk i filet |
Barbecuesovs
1 dl. | appelsinsaft |
0.5 dl. | citronsaft eller limesaft |
2 tsk. | chipotle knust, tørret, røget chili |
6 fed | hvidløg |
0.25 bundt | oregano |
lidt | salt |
Sådan gør du
-
1Skær grøntsagerne helt fint. Hak krydderurterne.
-
2Rør yoghurt med salt, peber og citronsaft.
-
3Vend grøntsagerne med dressingen og krydderurterne, smag til. Og gem lidt krydderurter til topping.
-
4Finhak brødet, og vend det med 1 spsk. olie og lidt salt.
-
5Rist det sprødt i ovn ved 180 grader i ca. 10 min. Afkøles. Del limen i både og pluk urterne.
-
6Alle råvarerne til marinaden blendes. Kom halvdelen af det over fisken. Den anden halvdel kan spises som tilbehør.
-
7Rist fisken i lidt olie 2-3 min. på hver side.