One pot med butternut og tikka-masala
- 4 Personer
- 30 Minutes
Ingredienser
1 stk. | butternutsquash |
1 stk. | løg |
2 cm | ingefær |
3 stk. | gulerødder |
2 stk. | persillerødder eller pastinakker |
1 glas | Tikka masala sauce |
1 dl. | piskefløde eller ½-1 dåse kokosmælk |
3 blade | selleri |
- | frisk grøn chili efter smag |
0.5 bundt | forårsløg |
1 bundt | koriander |
2 dl. | græsk yoghurt eller yoghurt naturel |
Tilbehør
- | naanbrød eller andet fladbrød |
Sådan gør du
-
1Skræl butternutsquash og skær i grove stykker
-
2Pil og skær løg i tynde både. Skræl og riv ingefær. Skræl gulerødder og persillerod og skær i grove stykker.
-
3Opvarm en gryde med lidt olivenolie og steg løg let mørt. Tilsæt butternutsquash, gulerødder, persillerod og steg det 3-4 min. Tilsæt ingefær og glasset med tikka-masalasauce og hæld vand på, så det dækker 2/3 af grøntsagerne. Kog det under låg i ca. 15 min.
-
4Tilsæt fløde eller kokosmælk og giv et opkog – smag til med salt, peber og limesaft.
-
5Snit bladselleri i tynde skiver. Og snit forårsløg i tynde skiver på skrå. Pluk koriander og snit lidt chili fint. Bland bladselleri med forårsløg, koriander, chili, lidt olivenolie og salt.
-
6Server i dybe tallerkener og top med yoghurt, bladselleri, forårsløg og koriander. Spis naanbrød eller andet fladbrød til.