Poke bowl med kylling, kål og chilimayo
- 4 Personer
- 20 Minutes
Chilimayo
4 spsk. | god mayonnaise |
1 spsk. | sød chilisauce |
tsk. | Sambal Oelek |
0.5 | lime (saften) |
- | hvidløg revet, efter smag |
nip | salt |
Ingredienser
6 dl. | kogte sushiris afkølede, eller andre ris |
275 g | kylling kogt eller stegt |
1 stk. | mango i tern |
2 stk. | avocado i skiver |
0.5 stk. | spidskål lilla eller rødkål |
4 stk. | fintsnittede forårsløg |
Drys
- | frisk koriander |
- | sesamfrø |
Sådan gør du
-
1Rør alle ingredienserne til mayoen sammen i en skål og smag til med hvidløg, salt og evt. ekstra chilisauce. Sæt mayoen på køl indtil servering.
-
2Fordel risene i 4 skåle. Skær eller træk kyllingen i små mundrette stykker. Fordel den i et hjørne, ovenpå risene. Fordel også grøntsagerne, hver især ovenpå risene.
-
3Pynt med friske forårsløg, sesamfrø og chilimayo – server straks.