Redaktionen anbefaler
 
   
   
   
   
   
          | 240 g | kikærter kogte | 
| 20 g | hørfrø | 
| 0.5 dl | vand | 
| 1 stk. | løg | 
| 300 g | søde kartofler | 
| 1 tsk. | stødt spidskommen | 
| 0.5 tsk. | fint salt | 
| lidt | peber | 
| 60 g | fuldkornshvedemel hvid | 
| 1 bundt | bredbladet persille gem evt. lidt til pynt | 
| 1 stk. | spidskål ca. 1 kg | 
| 0.5 tsk. | sukker | 
| 0.5 tsk. | fint salt | 
| 2 stk. | æbler | 
| 1 dl | yoghurt naturel 1,5% | 
| 1 fed | hvidløg | 
| 0.5 tsk. | fint salt | 
| lidt | peber | 
| 200 g | fuldkornsbrød | 
Brug væsken fra dåsen med kikærter som erstatning for fx æggehvider i veganske dressinger og mayonnaise eller til at lave marengsbunde. Kikærtebøfferne kan også bruges som burgerbøffer!
 
   
   
   
  