Redaktionen anbefaler
| 600 g | svine nakkefilet |
| 4 spsk. | mørk øl |
| 1 spsk. | honning |
| 1 spsk. | grov sennep |
| 2 spsk. | æbleeddike |
| lidt | timian finthakket |
| lidt | rosmarin finthakket |
| - | blade spidskål |
| - | salt og sort peber |
| - | spyd |
| 1 stk. | gulerod |
| 0.5 stk. | spidskål det du ikke bruger til anretning |
| 0.5 stk. | agurk |
| 3 spsk. | yoghurt 10 % store |
| 3 spsk. | mayonnaise store |
| - | citronsaft |
| - | salt og sort peber |
| 3 spsk. | krydderurter |
| 3 stk. | forårsløg i tynde skiver |
| 2 skiver | daggammelt brød |
| - | olie |
| - | salt og sort peber |