Gå til hovedindhold

Secondary menu (burger)

  • Forbrug
    • Klima & natur
      • Affald
      • Biodiversitet
      • Emballage
      • Klima
      • Natur
      • Skove
      • Økologi
    • Ferie & højtider
      • Attraktioner
      • Camping
      • Ferie i Danmark
      • Ferie
      • Gratis oplevelser
      • Jul
      • Nytår
      • Påske
      • Rejser
    • Dagligvarer & økonomi
      • Coop
      • Dyrevelfærd
      • Forsikringer
      • Indkøb
      • Privatøkonomi
      • Reklamer
      • Supermarkeder
    • Internet & teknologi
      • El
      • Elektronik
      • Mobiltelefoner
      • Teknologi
      • Tv
    • Hus & have
      • Biler
      • Blomster
      • Bolig
      • Cykler
      • Genbrug
      • Opvaskemaskiner
      • Støvsugere
      • Tøj
      • Vaskemaskiner
  • Sundhed
    • Kost & ernæring
      • Fedt
      • Kalorier
      • Kolesterol
      • Kost
      • Kostråd
      • Kosttilskud
      • Proteiner
      • Slankekure
      • Vitaminer
      • Vægt
    • Krop & helbred
      • Corona
      • Fødder
      • Hjernen
      • Hjertet
      • Læger
      • Medicin
      • Menstruation
      • Negle
      • Smerter
      • Sygdom
      • Tarme
      • Vaccinationer
    • Motion
  • Mad
    • Køkkenråd
      • Bagning
      • Børn i køkkenet
      • Grill
      • Holdbarhed
      • Køkkengrej
      • Madplan
      • Madspild
      • Opbevaring
      • Smag
      • Stegning
      • Syltning
      • Tilberedning
    • Madvarer
      • And
      • Avocado
      • Chokolade
      • Fisk
      • Flæskesteg
      • Grød
      • Kaffe
      • Laks
      • Pandekager
      • Pizza
      • Sushi
    • Måltider
      • Aftensmad
      • Desserter
      • Frokost
      • Juleopskrifter
      • Madpakker
      • Mellemmåltider
      • Morgenmad
      • Mormormad
      • Nemt&grønt
      • Simremad
      • Snacks
      • Sommermad
      • Sund mad
      • Vegetar
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Bagværk
    • Hurtig aftensmad
    • Aftensmad
    • Uden kød
    • Frokost
    • Gæstemad
    • Salater
    • Fisk
    • Snacks & tilbehør
    • Desserter
    • Drinks
  • Podcast
  • Tegn abonnement
  • Krydsord & Opgaver
  • Konkurrencer
  • Nyhedsbrev
  • Kontakt
  • Arkiv

Main navigation

  • Forbrug
  • Sundhed
  • Mad
  • Opskrifter
  • Krydsord & Opgaver
  • Tegn abonnement
  • Konkurrencer
  • Nyhedsbrev
  • Kontakt
  • Arkiv
ANNONCE
ANNONCE

Brødkrumme

  1. Mad
  2. Køkkenråd
  3. Madplan
  4. 5 opskrifter på klassisk og traditionel aftensmad - madplan maj
ANNONCE
ANNONCE
madplan

5 opskrifter på klassisk og traditionel aftensmad - madplan maj

Drøm dig væk til en sydeuropæisk fortovscafé med denne skønne kødsauce, der smager helt rigtigt af Italien eller hvad med en rejecocktail med ananas? Her er 5 klassiske opskrifter på traditionel aftensmad.
Tekst: Samvirke | 06. maj 2020 |
Kødsauce som i Italien
aftensmad
Kødsauce som i Italien
Drøm dig væk til en sydeuropæisk fortovscafé med denne skønne kødsauce, der smager helt rigtigt af Italien.
Honningglaseret svinemørbrad med grove fritter
aftensmad
Honningglaseret svinemørbrad med grove fritter
Vi krydrer svinemørbraden med peberrod, det er nemlig en dejlig kombination med honning. Server evt. lidt mayonnaise til kartoflerne.
Kylling - som en sommerfugl
aftensmad
Kylling - som en sommerfugl
Anret kyllingen på en bund af bagte tomater og vårsalat. Gnocchi er godt hertil. Det er råstegte kartofler også.
Pølser på grill og tilbehør
aftensmad
Pølser på grill og tilbehør
Avocado er en uundværlig ingrediens i mexicansk guacamole, men avocadoen kan også fint laves til en velsmagende, grøn dip, hvis du blot moser den med lidt salt. Perfekt til sommerens lune grillpølser. 
ANNONCE
ANNONCE

Se også

Madplan

5 opskrifter på klassisk og traditionel aftensmad - madplan april

Madplan

5 opskrifter på klassisk og traditionel aftensmad - madplan marts

Madplan

5 opskrifter på traditionel aftensmad - madplan februar

Læs mere om

madplan
opskrifter
aftensmad
Børn i køkkenet
Børn i køkkenet på Blågård Skole i København
Børn
Gider du have børn med i køkkenet?
Mange børn vil gerne være med, når der skal hakkes og snittes til familiens aftensmad, men faktisk er et rekordlavt antal på kun 9 % af dem med i køkkenet på en typisk hverdagsaften. En travl hverdag, manglende forældrekompetencer og mere convenience-mad trækker børnene væk fra rivejern og røremaskine, men det går ud over deres madmod, køkkenkompetencer og i sidste ende deres livsduelighed, advarer eksperter
  • Børn

    Sådan får du dit barn til at elske at lave mad

  • Børn

    Find Brugsens Børnekogebog og alle opskrifterne

  • Børn

    Mad til børn: 30 nemme retter, dine børn vil elske

  • Børn

    Aftensmad med børn: Stil anderledes spørgsmål og gør måltidet til en leg

  • Børn

    Sådan indretter du køkkenet til børn

  • Børn i køkkenet

    Madlavningen i børnehøjde: Sådan laver du mad med børn

  • Kager

    Det er barnemad - marengslorte

Børn laver mad i køkkenet
Børn i køkkenet
Guide: Hvad kan mit barn i køkkenet?
Madlavning i børnehøjde er vigtigt for børnenes madmod og deres fremtidige kompetencer i køkkenet. Fra børnene er helt små, kan de være med ved køkkenbordet. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier har Samvirke lavet en guide til, hvad dit barn kan i køkkenet i forskellige aldre
Børnefingre med dej
Børn i køkkenet
Madlavningen i børnehøjde: Sådan laver du mad med børn
Madlavning med børn kan virke uoverskueligt, når aftensmaden skal presses ind mellem lektier, fritidsaktiviteter og godnatlæsning. Men de mindste i familien kan være god hjælp, og børnene tager vigtige kompetencer med fra køkkentjansen. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier guider Samvirke dig til, hvordan du har børnene med i køkkenet
Børn i køkkenet
Klumme: Børn skal blive bedre til at lave mad end deres forældre
Alle er enige om, at det er vigtigt , at man selv kan lave mad. alligevel bruger vi mindre tid og involverer børnene mindre i køkkenet. Vi forældre må starte med os selv. Men nu giver Coop også kunder mulighed for at støtte madkundskab i skolerne.

Redaktionen anbefaler

Bær
24 opskrifter med brombær
Pluk de vilde brombær, når de er helt sorte. Brombær er saftige og aromatiske og passer perfekt i desserter og til mange af efterårets retter.
Indkøb
Sådan vælger du den hurtigste kassekø i supermarkedet
Hvilken kø skal du vælge, når du nærmer dig kassen i supermarkedet? Den, hvor mange kunder har få varer, eller den, hvor færre kunder har kurven fyldt? Det er det evige dilemma. Eller rettere: Det var det evige dilemma. For en amerikansk matematiker har regnet på det, så du aldrig mere kommer til at stille dig bag den forkerte
Haven
7 gode råd: Sådan gør du haven klar til skybrud
Med sommeren kommer stranddage og solskin, men det danske ferievejr byder ofte også på skybrud. De voldsomme skyl kan ødelægge haven og oversvømme dine yndlingsblomster. Samvirke har spurgt Bolius, hvordan man sikrer haven.
3 nemme opskrifter med friske figner
Friske figner kan bruges til at lave lækre snacks. Her får du 3 hurtige opskrifter med friske figner: Fyldte figner, figner på brød og chokoladeovertrukne figner
Medicin
Stop medicinspild – husk at aflevere medicinresterne på apoteket
Medicin kan skade både menneskekroppen og naturen, hvis medicinresterne ender de forkerte steder. 40% af danskerne ved ikke, at medicinrester skal afleveres på apoteket. Du kan være med til at øge medicinsikkerheden og mindske miljøbelastningen. Samvirke viser dig, hvordan
Bolig
Undgå mus i dit hus
Pas på sprækker i muren, sæt musefælden rigtigt. Og undgå ost! 12 gode råd fra Miljøstyrelsen og Samvirke kan sikre dig mod de små gnavere. Vidste du for eksempel, at det er vigtigt, at musefælderne står vinkelret i forhold til den væg eller sprække, hvor musene kommer ud?

Video

Se alle
Jordbærsorbet
Desserter

2 opskrifter på jordbærdesserter med få ingredienser

Is

Hvorfor smelter isen ikke i sommervarmen?

Sommer

Lær at pifte på 1 minut

3 brune bananer
Bananer

Derfor bliver bananer brune og søde

Blomster lavet af perler
Gør-det-selv

Lav perleblomster, der aldrig visner

Pisket smør med ramsløg i skål
Madspild

Undgå madspild: Lav hjemmelavet pisket smør med ramsløg af fløde over dato

Agurkeruller på et fad
Snacks

Opskrift: Agurkeruller med laks og flødeost

Påske

DIY: Sådan farver du æg med naturfarver

Påske

Påskepynt: Sådan pynter du op til påske med den flotteste påskepynt

Slik

Elsker du slik lige så meget som resten af danskerne?

Bananer

Holder bananer sig bedre med stilken i plastikfilm eller vand?

Banansnickers
Snacks

Banansnickers: Lav en sundere snickers med banan

Rugbrød

Fra lækkert til loddent på 39 dage: Se, hvordan rugbrød bliver for gammelt

Efterår

3 kreative idéer med efterårets smukke blade

Madspild

Undgå madspild: Frys æggene og lav minispejlæg

Brød

Sådan får du gærmængde og hævetid til at passe sammen

Annoncørbetalt indhold
Quiz: Vind nordlysrejse for 2 personer til Grønland - værdi cirka 24.500 kroner
Kender du dalene, nordlyset eller de grønlandske steder på listen over UNESCO's verdensarv? Gæt med i quizzen, hvor du kan vinde en rejse med Air Greenland til Grønland. Du skal se nordlys og gletsjere. Rejsen har en værdi af cirka 24.500 kroner
ANNONCE
ANNONCE

Bliv lidt klogere i hverdagen - Få Samvirkes nyhedsbrev

Få masser af gode råd og tips, opskrifter og de vigtigste artikler om især forbrug og mad fra Samvirke.

Banner - abonnement på Samvirke med stærke arme
Banner - abonnement på Samvirke med stærke arme

Populære Fokus

FOKUS

indkøb

Danskerne er glade for onlinehandel, men papkasserne med tøj og ting inholder ofte også en masse luft. Samvirke undersøger onlinehandlens klimaaftryk, når små varer transporteres i store kasser

FOKUS

spareråd

Hvad kan du gøre for at få mere ud af pengene i en dyster krisetid, hvor der skal spares? Samvirke guider dig her til de bedste spareråd i hverdagen, og hjælper dig med at se det fra den lyse side.

FOKUS

ferie i danmark

Danmark byder på mere end bare Vesterhavet, Bornholm og København. Tag med til de hemmelige steder, på rovfuglesightseeing eller find de vilde dyr. Masser af oplevelser venter på dig!

FOKUS

forår

Forår er måske årets smukkeste årstid og tiden, hvor alt fra drivhuset og cyklen til plæneklipperen skal gøres forårsklar.

FOKUS

ernæring

De ultraforarbejdede fødevarer har vundet stort indpas i vores kost de seneste år. Men mange af de ultraforarbejdede produkter mangler næring, og det stigende forbrug kædes sammen med øget risiko for flere forskellige sygdomme. Her får du den korte forklaring på, hvorfor ultraforarbejdet mad kan være et problem.

FOKUS

grøntsager

I 25 år har Trine Krebs kæmpet for at få danskerne til at spise mere grønt. Og selvom en ny undersøgelse fra Coop Analyse viser, at de grønne spisevaner er stagneret, kæmper hun ufortrødent videre.

FOKUS

PFAS

PFAS er med til at gøre overfladen på stegepander og bageforme så glat, at maden slipper let. Men PFAS er også et evighedskemikalie, der påvirker menneskers sundhed. Læs alt, Samvirke har skrevet om PFAS

FOKUS

indkøb

Danskerne er glade for onlinehandel, men papkasserne med tøj og ting inholder ofte også en masse luft. Samvirke undersøger onlinehandlens klimaaftryk, når små varer transporteres i store kasser

FOKUS

efterår

Lav de smukkeste kastanjedyr, brug efterårets blade til pynt eller tag en varm trøje på og gå en tur i naturens smukke efterårsfarver.

FOKUS

fødevarer

Frugt, der stemples som økologisk uden at være det, manglende sporbarhed på fisk eller uregistrerede oste. Hvert år koster fødevaresvindel milliarder i EU. Herhjemme forsøger Fødevarestyrelsens rejsehold at komme svindlen til livs. Og de har oplevet en klar ændring i, hvem det er, der står bag

FOKUS

miljø

Omtrent 270.000 e-cigaretter forsvinder hver uge ned i den gale skraldespand eller ender som affald på gaden, anslår beregninger. Vi tog med Bodil Fosgaard fra Skodbevægelsen på ’skattejagt' for at samle op – og finde ud af, hvorfor det er så problematisk, når e-cigaretterne ender de forkerte steder

FOKUS

prepping

Vi skal preppe, anbefaler myndighederne, eller vi skal i hvert fald forberede os på krise ved at have et nødlager af vand, mad, batterier og andre fornødenheder, som kan komme os til nytte, hvis krigen eller katastrofen skulle ramme. Derfor har vi samlet gode råd og vigtig viden om prepping til dig her.

FOKUS

elektronik

Hver tredje vaskemaskine, der ender på genbrugspladsen, virker stadig eller kunne nemt komme til at køre igen. Antallet af danskere, der har smidt virksomme hvidevarer ud, er steget de sidste fem år, og det er skidt for klimaet og trækket på ressourcer. Det er for dyrt at reparere og vi forelsker os for nemt i nye modeller. Flere initiativer er dog i gang: I Roskilde redder man vaskemaskiner fra elektronikkværnen og professor har stor tillid til fremtiden – unge ingeniører tænker nemlig over reparationer fremfor konstruktioner
Kaffebønner

FOKUS

kaffe

Morgenkaffe som dagens første beskæftigelse, eftermiddagskaffe med en bid brød og aftenkaffe inden sengetid. Læs med og bliv klogere på danskernes kaffevaner og den populære kaffedrik.
Børns vilkår mangler frivillige

FOKUS

børn

Børn, unger, rollinger – kære børn har mange navne. Her på siden finder du artikler, podcasts og videoer med viden og tips om alt fra opdragelse af børn af til aktiviteter med børn.

FOKUS

mobiltelefoner

Har du en brugt mobiltelefon liggende derhjemme? Så er du blandt det flertal på 73 % af danskerne, der ifølge en ny undersøgelse har guld i gemmerne. Et nyt genbrugsanlæg i Roskilde skal sikre, at bl.a. din gamle telefon får nyt liv, men det kræver, at du sender den videre. Til gavn for både klimaet og din egen pengepung

FOKUS

affald

Hvordan skal affaldet sorteres? Vidste du, at låget helst skal blive på mælkekartonen og at du skal droppe at skylle glasset? Affaldssortering kan være svært, men heldigvis sorterer danskerne mere og mere. Jo mere, man genbruger eller genanvender, jo bedre for miljøet og klima.

FOKUS

kroppen

Kroppen består af 639 muskler og 206 knogler i kroppen – og så er den hylster for alt det, der er dig. Her kan du blive klogere på kroppen i al dens forunderlighed.

FOKUS

allergi

Mange danskere lever med allergi i deres hverdag. Dit barns yndlingslegetøj kan være tilsat parfume, der kan give parfumeallergi, og jo tidligere og oftere man udsættes for parfumestoffer, jo større er risikoen for at udvikle allergi. Her kan du læse mere om folkesygdommen og om, hvordan du kan afhjælpe alt fra græsallergi og høfeber, til overfølsomhed over for parfume, dyr og pollen.

FOKUS

tøj

Returtøjet hober sig op. Vi køber mere tøj online, men når det ikke passer, og tøjet bliver sendt retur, kommer det ikke nødvendigvis til salg igen. Produktionen af tøj kan være belastende for klimaet, og derfor gælder det om at give det brugte tøj videre, give det nyt liv eller sende tøjet til genbrug.

FOKUS

madspild

Datomærkning fører til madspild, for mange af os opfatter holdbarhedsdatoen som en målstreg, maden ikke må krydse. Hvordan undgår du madspild? Læs med og bliv klogere.

FOKUS

biodiversitet

En lang række af verdens forskellige arter er truede af mennesket og klimakrisen. I haven kan man nemt øge biodiversiteten ved at vælge de rigtige planter og måske endda også lade græsset stå.

FOKUS

kræsenhed

Bliv klogere på, hvordan kræsenhed bedst håndteres, og hvorfor vi i virkeligheden burde stoppe med at kalde hinanden kræsne. Læs mere om, hvordan dine børn kan få mere madmod.

FOKUS

cykler

Cykler er grønne, hurtige og billige i drift. Men i snart 10 år er cyklismen gået ned ad bakke, og det er skidt, når cyklerne er den perfekte medicin mod inaktivitet, trængsel, forurening og klimaforandringer.

FOKUS

vegetar

Klimaet betaler en høj pris for vores kødforbrug, og jagten på kødalternativer er gået ind. Bliv klogere på vegetarretter eller plantebaserede alternativer til din bøf.

FOKUS

Alkohol

Vi nyder gerne et glas vin til maden, en øl til koncerten eller en drink til festen. Læs med og bliv klogere på alkohol i alle former, størrelser og farver.

FOKUS

genbrug

Genbrug er billigt og grønt, men det kan også være besværligt til tider. Her guider vi dig blandt andet til at finde genbrugte byggematerialer, gemmer brugte plastikposer og undgår juleskrald.

FOKUS

sport

Sport giver motion og kan lede til nye venskaber. Læs med og bliv klogere på anderledes sportsgrene, motion, opvarmning og træning, der giver sved på panden.

FOKUS

bæredygtighed

Et bæredygtigt liv betyder ofte mere klimavenlige og miljøvenlige vaner, hvor eksempelvis zero waste eller et grønt forbrug kan være i fokus. Nogle bor i et tiny house, andre reducerer antallet af flyrejser eller mængden af affald.

FOKUS

food porn

Svampet brownie og andre kaloriebomber bliver ofte hashtagget #foodporn på sociale medier. Bliv klogere på fænomenet her og få blandt svar på, om food porn feder, eller hvordan man tager flotte madbilleder.

FOKUS

højde

Højde er bare et tal – og så alligevel ikke. Er man enten meget høj eller lav, kan det ind imellem gøre livet svært. Bliv klogere på det lille tal i dit pas, om du bliver højere af at drikke mælk, og hvornår man har lille højde.
ANNONCE
ANNONCE
NYESTE  INDHOLD
æbler

Alle elsker æbler - og vestjyderne elsker dem allermest

Æbler fylder på frugthylden, og i Jylland er man særlig kernesund, for her elsker man det røde æbler lidt mere end i resten af Danmark. Dyk med ned i danskernes forbrug af æblet, der vel næsten kan karakteriseres som en nationalfrugt
Annoncørbetalt indhold

Drømmerejsen: 16 fantastiske steder, du skal besøge i Grønland

Isbjerge og midnatssol kender du, men har du overnattet i en iglo, vandret på fjeldet eller hørt tordenvejrslyden, når Eqi-gletsjeren kælver? Grønland er magisk, så tag på opdagelse i landet mod nord. Samvirke har 15 bud på steder, du skal se – og det behøver ikke at koste alverden. Guiden er opdelt i 4 geografiske områder
Annoncørbetalt indhold

Quiz: Vind nordlysrejse for 2 personer til Grønland - værdi cirka 24.500 kroner

Kender du dalene, nordlyset eller de grønlandske steder på listen over UNESCO's verdensarv? Gæt med i quizzen, hvor du kan vinde en rejse med Air Greenland til Grønland. Du skal se nordlys og gletsjere. Rejsen har en værdi af cirka 24.500 kroner
Tøjvask

Samvirke 1958: Den store vaskedag

Der var en gang, hvor hjemmet ret entydigt var kvindens arbejdsplads, og hvor udviklingen af effektive vaskemidler gjorde mor glad
Annoncørbetalt indhold

Guide til Hamborg: Alle de ting, du skal se, smage og opleve

Få anbefalinger til oplevelser i Hamborg fra to danskere, der bor i byen. Håndboldspiller Casper U. Mortensen, der spiller for HSV Hamburg, og Stine Bjerre Mortensen, der er studievært og sportsjournalist på TV2, deler ud af deres favoritsteder i byen. Her er restauranter, markeder, udflugter og oplevelser med kultur - og sport selvfølgelig. Med tog er Hamborg under 5 timer fra København
Håndboldspiller Casper U. Mortensen med spillertrøje
Suppe

Derfor må du aldrig spise rå hyldebær

Kog hyldebærrene mindst 15-20 minutter før du spiser dem, brug dem ikke aldrig rå, hverken til smoothies eller kaperslignende, grønne syltede hyldebær. Hyldebær er nemlig giftige, når de er rå

Nyeste Opskrifter

Speltpandekager med grillede ananasstykker
snacks og tilbehør
Speltpandekager med grillede ananasstykker
Pandekager er en sikker vinder i det søde køkken. Brug dine brune bananer i pandekagedejen og server de nybagte pandekager med grillet ananas og honning.
Klassisk fransk løgsuppe med croutoner
forret
Klassisk fransk løgsuppe med croutoner
Den klassiske løgsuppe er et ekko af fortiden. Det er en suppe, som alle samfundsklasser igennem århundreder har spist. En moderne fransk løgsuppe gratineres med rigelige mængder revet ost. Opskriften er fra kogebogen ”Løg - Opskrifter fra køkkenet på Garden of Lemons” af Henrik Vilain og Ingo Schauser.
Fransk Mac and Cheese
aftensmad
Fransk Mac and Cheese
Mac and Cheese med et fransk touch i form af søde karamelliserede løg og sennep fra Dijon. Opskriften er fra kogebogen ”Løg - Opskrifter fra køkkenet på Garden of Lemons” af Henrik Vilain og Ingo Schauser.
Banan-mango-is
snacks og tilbehør
Banan-mango-is
Hjemmelavet is kan godt være nemt. Her en variant med bananer og mango.
Bananbrød
bagværk
Bananbrød
Bananbrød: Giv bananerne nyt liv i et bananbrød med chokolade og nødder.
Banan-kokos-ris
snacks og tilbehør
Banan-kokos-ris
Brug bananerne i en lækker og varm risret med kokosmælk, rosiner og kanel.

Podcast

Se alle
Sport

Podcast: Når madlavning bliver elitesport

Is

Podcast: Hvad har en ispind med ansvarlighed at gøre?

Ernæring

Podcast: Hvad kan sondemad lære os om det gode måltid?

Kost

Podcast: Hvad sker der når mad bare bliver brændstof?

Ost

Podcast: Kan man omvende en oste-hader?

Bæredygtighed

Podcast med Marie Sainabou Jeng om et bæredygtigt madsytem

Grøntsager

Podcast: Forelsket i grøntsager – med Søren Ejlersen

Fødevarer

Podcast: Fremtidens mad – med Mia Maja Hansson

Privatøkonomi

Podcast: Red klimaet med din pensionsopsparing

Børn

Podcast: Har du heller ikke lyst til børn?

Forbrug

Podcast: Kan vi spise chokolade med god samvittighed?

Vægt

Podcast: Tykke er dovne, usunde og selv skyld i deres overvægt - eller hvad?

Bliv lidt klogere i hverdagen - Få Samvirkes nyhedsbrev

Få masser af gode råd og tips, opskrifter og de vigtigste artikler om især forbrug og mad fra Samvirke.

Samvirke er nyt om forbrug, mad og mennesker til Coops 2 mio. medejere.
  • Forside
  • Opskrifter
  • Konkurrencer
  • Podcast
  • Video
  • Arkiv
  • Seneste Samvirke-magasin
  • Om os
  • Annoncering
  • Coop.dk
  • Coop medlem
Samvirke nyhedsbrev
Samvirkes ugentlige nyhedsbrev om mad, mennesker og forbrug
Tilmeld dig her
Tilmeld nyhedsbrev
Samvirke er nyt om forbrug, mad og mennesker til Coops 2 mio. medejere.
  • All rights Samvirke 2021
  • Cookie- og privatlivspolitik
  • Coops datapolitik