Kylling - som en sommerfugl
AFTENSMAD

Kylling - som en sommerfugl

Anret kyllingen på en bund af bagte tomater og vårsalat. Gnocchi er godt hertil. Det er råstegte kartofler også.
  • 4 Personer

Ingredienser

1 stk. økologisk kylling
2 spsk. dijonsennep
2 spsk. grov sennep
2 spsk. olivenolie
1 spsk. rørsukker
- salt og peber
500 g tomat
- olivenolie
- vårsalat

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt ovnen på 200 grader.
  2. 2
    Skær eller klip rygsøjlen på kyllingen fra. Brug en fjerkræsaks eller en kniv.
  3. 3
    Bland sennep med olie, sukker, salt og peber og smør blandingen på hele kyllingen. Både skind og kød.
  4. 4
    Fold nu kyllingen fladt ud på et stykke bagepapir på en bradepande med skindsiden opad.
  5. 5
    Skær tomaterne i halve og stil ved siden ad. Dryp lidt olie og salt herpå.
  6. 6
    Sæt i ovnen og gennemsteg kyllingen i 50 minutter.
  7. 7
    Anret kyllingen på en bund af nyskyllet salat og tomater.