Kylling - som en sommerfugl
- 4 Personer
Ingredienser
1 stk. | økologisk kylling |
2 spsk. | dijonsennep |
2 spsk. | grov sennep |
2 spsk. | olivenolie |
1 spsk. | rørsukker |
- | salt og peber |
500 g | tomat |
- | olivenolie |
- | vårsalat |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 200 grader.
-
2Skær eller klip rygsøjlen på kyllingen fra. Brug en fjerkræsaks eller en kniv.
-
3Bland sennep med olie, sukker, salt og peber og smør blandingen på hele kyllingen. Både skind og kød.
-
4Fold nu kyllingen fladt ud på et stykke bagepapir på en bradepande med skindsiden opad.
-
5Skær tomaterne i halve og stil ved siden ad. Dryp lidt olie og salt herpå.
-
6Sæt i ovnen og gennemsteg kyllingen i 50 minutter.
-
7Anret kyllingen på en bund af nyskyllet salat og tomater.