Kylling - som en sommerfugl
Anret kyllingen på en bund af bagte tomater og vårsalat. Gnocchi er godt hertil. Det er råstegte kartofler også.

- 4 Personer
Ingredienser
1 stk. | økologisk kylling |
2 spsk. | dijonsennep |
2 spsk. | grov sennep |
2 spsk. | olivenolie |
1 spsk. | rørsukker |
- | salt og peber |
500 g | tomat |
- | olivenolie |
- | vårsalat |
Sådan gør du
- 1.Sæt ovnen på 200 grader.
- 2.Skær eller klip rygsøjlen på kyllingen fra. Brug en fjerkræsaks eller en kniv.
- 3.Bland sennep med olie, sukker, salt og peber og smør blandingen på hele kyllingen. Både skind og kød.
- 4.Fold nu kyllingen fladt ud på et stykke bagepapir på en bradepande med skindsiden opad.
- 5.Skær tomaterne i halve og stil ved siden ad. Dryp lidt olie og salt herpå.
- 6.Sæt i ovnen og gennemsteg kyllingen i 50 minutter.
- 7.Anret kyllingen på en bund af nyskyllet salat og tomater.