Kødsauce som i Italien
AFTENSMAD

Kødsauce som i Italien

Drøm dig væk til en sydeuropæisk fortovscafé med denne skønne kødsauce, der smager helt rigtigt af Italien.
  • 4 Personer

Ingredienser

1 stk. løg
2 stk. fed hvidløg
lidt olie
300 g hakket lamme- eller oksekød
0.5 dl. rød pesto
1 stk. oksebouillon terning
2 dåser flåede tomater
lidt nogle stilke oregano

Sådan gør du

  1. 1
    Hak løg og hvidløg fint. 
  2. 2
    Svits løgene i lidt olie i en gryde. 
  3. 3
    Kom kødet i gryden og svits, indtil det bliver godt gyldent. Vend pesto og bouillon i kødet. 
  4. 4
    Kom tomater i og lad simre i 10 minutter.
  5. 5
    Spæd eventuelt til med lidt vand. Smag til med salt, peber og lidt oregano. Servér til pasta.