Redaktionen anbefaler
| 400 g | fiskefars gerne blandet laks og torsk |
| 0.75 stk. | revet skal af økologisk citron kan udelades |
| 3 spsk. | hvedemel |
| 3 dl | rasp |
| - | neutral olie til stegning |
| 200 g | 18% creme fraiche |
| 2 spsk. | mayonnaise |
| 2 tsk. | dijonsennep |
| 1 spsk. | kapers hakkede |
| 1 bundt | dild hakket |
| 4 stængler | frisk grønkål |
| 1 spsk. | olivenolie |
| 1 spsk. | æbleeddike |
| - | salt og sort peber |
| 4 stk. | Burgerboller lune |
Du kan også lave fiskeburgeren med filet af f.eks. torsk eller mørksej i stedet for fars, så skal den blot dobbeltpaneres. Dvs. den først dyppes i mel, så æg og til sidst vendes i rasp. Herefter steges den som beskrevet.