Mellemøstlig pitapizza
- 4 Personer
Ingredienser
8 stk. | pitabrød |
300 g | hakket oksekød |
2 spsk. | olivenolie |
150 g | cherrytomater i små tern |
1 håndfuld | frisk persille og/eller mynte, finthakket |
1 stk. | rødløg finthakket |
1 spsk. | tomatpure |
2 fed | hvidløg revet |
1 tsk. | stødt spidskommen |
1 tsk. | sød paprika |
1 tsk. | tørret oregano |
- | salt og sort peber |
Tilbehør
- | cremefraiche |
- | salat |
- | et par skiver rå løg |
Sådan gør du
-
1Kom kødet i en skål og smuldr det let, til det er findelt. Kom resten af ingredienserne i, og rør, indtil det hele er godt blandet og fordelt.
-
2Lad farsblandingen trække i ca. 15 min. Varm imens ovnen op til 210 C varmluft.
-
3Læg pitabrødene på en bageplade beklædt med bagepapir. Fordel farsblandingen på pitabrødene, og smør den ud i et ensartet lag, helt ud til kanten af brødet.
-
4Bag brødene i ca. 10 min., til overfladen er gylden og kanten sprød. Server straks, toppet med salat, cremefraiche og løg.