Tunfrikadeller
- 4 Personer
Ingredienser
2 dåser | tun i vand drænet |
2 stk. | æg |
4 spsk. | hvedemel |
2 stk. | forårsløg, finthakkede |
0.5 stk. | squash groftrevet |
2 spsk. | sesamfrø |
2 tsk. | chilisauce |
1 fed | hvidløg, presset |
lidt | salt og sort peber |
lidt | olie til stegning |
Sådan gør du
-
1Findel tunen i en skål. Rør alle ingredienserne i, undtagen chilisauce og sesamfrø, og rør farsen til en ensartet masse. Lad tunfarsen trække i ca. 10 min. på køl.
-
2Varm olien på en pande, og steg 2-3 frikadeller ad gangen. Steg dem ved middel/høj varme, til de er faste og gyldne på begge sider.
-
3Server frikadellerne varme, lune eller kolde – som aftensmad eller en del af madpakken sammen med chilisauce og sesamfrø.