Hurtig restepizza
AFTENSMAD

Hurtig restepizza

Alle kan lide pizza, og det føles ofte som en lille luksus, når det kommer på bordet. Derfor er det også genial restemad at lave pizza. I denne hurtige udgave kan du bruge færdigkøbte tortillapandekager som bund eller blot bruge en almindelig pizzabund, hvis du har god tid.
  • 4 Personer

Ingredienser

8 stk. tortillapandekager
1 dåse tomatpure alternativt en rest tomatsovs eller kødsovs
- tørret oregano
- salt og sort peber
- Rester f.eks. kogte kartofler, et par skiver bacon, en rest stegt kylling eller dampet spinat, lidt soltørrede tomater
3 spsk. olivenolie
200 g revet ost

Sådan gør du

  1. 1
    Fordel tortillapandekagerne på bageplader beklædt med bagepapir. Tænd ovnen på 210 C.
  2. 2
    Rør tomatpureen sammen med et par skefulde vand, så den bliver let at smøre ud. Smag til med salt, peber og oregano. Fordel pureen på tortillapandekagerne.
  3. 3
    Skær fyldet i mundrette stykker og vend det med olivenolie og evt. lidt salt og peber.
  4. 4
    Fordel osten på tortillapandekagerne og derefter fyldet. Bag pizzaerne i ca. 10 min, til de er gyldne og sprøde i kanten.
  5. 5
    Server straks!

Tip!

Drys gerne med ekstra krydderi, som passer på dine rester. F.eks. lidt rosmarin til en pizza med kartofler på.