Søde restepandekager
- 0 Personer
Ingredienser
200 g | afkølet havregrød eller risengrød, kogte ris, hytteost |
200 g | moset frugt eller revet (f.eks. æble eller banan) |
3 stk. | æg str. M/L |
3 spsk. | hvedemel |
0.5 spsk. | honning |
0.5 tsk. | stødt kanel |
0.5 tsk. | bagepulver |
0.25 tsk. | fint salt |
- | smør eller olie, til stegning |
Sådan gør du
-
1Rør alle ingredienserne sammen og lad blandingen trække 10 min. Juster eventuelt konsistensen med ekstra mel eller mælk. Den skal være tyktflydende.
-
2Varm smør eller olie på en pande over middel varme og steg flere klatkager med hver 2-3 spsk. dej ad gangen, i ca. 3 min. på hver side, til de er gyldne og faste.
-
3Server klatkagerne lune, sammen med sirup, syltetøj og/eller græsk yoghurt.