Fajitas med gris
- 4 Personer
Ingredienser
3 stk. | nakkekoteletter |
3 spsk. | olivenolie |
1 stk. | løg Lille løg i skiver |
3 fed | hvidløg |
1 tsk. | rosa peber |
1 tsk. | stødt spidskommen |
1 tsk. | stærk paprika Eller stødt chili |
1 tsk. | stødt koriander |
400 g | tomater Hakkede |
1 dåse | butter beans |
20 g | mørk chokolade |
lidt | tabasco |
lidt | salt og lidt peber |
Syltede løg
2 stk. | rødløg. Skæres i skiver |
1 nip | salt |
4 spsk. | hvidvineddike |
0.5 tsk. | sukker |
lidt | peber |
Tilbehør
lidt | Friske urter F.eks. brøndkarse og koriander |
2 stk. | porrer Friske porrer i tyndeskiver |
8 stk. | tortillapandekager |
lidt | cremefraiche 18% |
Sådan gør du
-
1Skær nakkekoteletterne i meget tynde strimler.
-
2Varm olien i en sauterpande over høj varme. Svits kødstrimlerne, til de er let gyldne. Læg på en tallerken og sæt til side.
-
3Læg løg, hvidløg og krydderier på panden, og lad det riste et par minutter. Tilsæt tomat og bønner, og kom kødstrimlerne tilbage på panden. Lad det simre i 15-30 min.
-
4Bland ingredienserne til de syltede rødløg i en lille skål, og lad det trække mindst 10 min., så løgene bliver let bløde.
-
5Tilsæt chokoladen til kødblandingen og smag til med tabasco, salt og peber.
-
6Servér lune tortillapandekager med kød, syltede rødløg, friske urter, porrer og cremefraiche.