Flæskestegssandwich med rødkåls-æbleslaw og blå ostecreme
- 4 Personer
Sandwich
500 g | ribbensteg |
4 stk. | Burgerboller evt. brioche |
Rødkåls-æbleslaw
300 g | rødkål |
2 stk. | æbler |
0.5 | bakke karse |
1 håndfuld | kørvel |
2 spsk. | æblecidereddike |
2 spsk. | olivenolie |
lidt | salt og lidt peber |
Blå ostecreme
50 g | blåskimmelost f.eks. Thises Blå Grubé |
4 spsk. | cremefraiche 18% |
4 spsk. | mayonnaise |
Sådan gør du
-
1Snit rødkålen fint og skær æblerne i tynde både.
-
2Vend kål og æbler med plukket kørvel og karse, æblecidereddike og olivenolie og krydr med salt og peber.
-
3Rør blåskimmelosten sammen med cremefraiche og mayonnaise og smag til med salt og lidt peber.
-
4Lun bollerne og skær ribbenstegen i tykke skiver.
-
5Smør bollerne med ostecremen og læg sammen om ribbensteg og slaw og evt. ekstra kørvel.