Riskager
BAGVæRK

Riskager

Ingen madspild her! Resterne af din risengrød kan du trylle om til hyggelige julemuffins med smag af appelsin. (ca. 10 muffins)
  • 5 Personer

Ingredienser

375 g kold risengrød
75 g smør Smeltet smør
4 spsk. sukker
3 stk. æg M/L
1 stk. appelsin, revet skal
5 spsk. hvedemel
0.75 tsk. bagepulver
0.25 tsk. stødt kardemomme
lidt mandelflager til drys

Tilbehør

lidt cremefraiche
lidt frugt
lidt Syltetøj

Sådan gør du

  1. 1
    Tænd ovnen på 180 grader eller 165 grader varmluft.
  2. 2
    Rør risengrøden sammen med smør, sukker, æg og appelsinskal.
  3. 3
    Bland hvedemel med bagepulver og kardemomme, og sigt det i grøden.
  4. 4
    Fordel dejen i ca. 10 muffinforme, drys med mandelflager, og bag kagerne i ca. 30 min, til de er gennembagte og gyldne.
  5. 5
    Lad kagerne køle i mindst 10 min. inden servering.