ANNONCE ANNONCE FROKOST Torsk og grøntsager bagt i appelsin og karryfløde Fisk pakket ind i varme krydrerier. Psst … retten passer sig selv i ovnen, mens du koger ris. God fornøjelse! 4 Personer Ingredienser 600 g torsk 0.5 tsk. salt 3 stk. gulerødder 2 stk. porrer 1 stk. lille fennikel 2 dl piskefløde 1 dl hvidvin 2 tsk. karry 3 dl Basmatisris lidt friskhakket persille 1 stk. appelsin ANNONCE Sådan gør du 1 Sæt ovnen på 200 grader. 2 Del fisken i fire dele og drys med salt. Lad stå. 3 Skær grøntsager i mindre stykker og læg i en ildfast form. Skræl appelsinen og skær i tern. Fordel ternene over grøntsagerne. 4 Rør fløde, vin og karry sammen og fordel hen over det grønne. Sæt i ovnen i 10 minutter. 5 Tag ud og læg fisken ned imellem grøntsagerne. Bag videre i cirka 15 minutter. 6 Kog ris efter anvisning. Server med et drys persille. PRINT ANNONCE
Børn Gider du have børn med i køkkenet? Mange børn vil gerne være med, når der skal hakkes og snittes til familiens aftensmad, men faktisk er et rekordlavt antal på kun 9 % af dem med i køkkenet på en typisk hverdagsaften. En travl hverdag, manglende forældrekompetencer og mere convenience-mad trækker børnene væk fra rivejern og røremaskine, men det går ud over deres madmod, køkkenkompetencer og i sidste ende deres livsduelighed, advarer eksperter
Børn i køkkenet Guide: Hvad kan mit barn i køkkenet? Madlavning i børnehøjde er vigtigt for børnenes madmod og deres fremtidige kompetencer i køkkenet. Fra børnene er helt små, kan de være med ved køkkenbordet. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier har Samvirke lavet en guide til, hvad dit barn kan i køkkenet i forskellige aldre
Børn i køkkenet Madlavningen i børnehøjde: Sådan laver du mad med børn Madlavning med børn kan virke uoverskueligt, når aftensmaden skal presses ind mellem lektier, fritidsaktiviteter og godnatlæsning. Men de mindste i familien kan være god hjælp, og børnene tager vigtige kompetencer med fra køkkentjansen. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier guider Samvirke dig til, hvordan du har børnene med i køkkenet
Børn i køkkenet Klumme: Børn skal blive bedre til at lave mad end deres forældre Alle er enige om, at det er vigtigt , at man selv kan lave mad. alligevel bruger vi mindre tid og involverer børnene mindre i køkkenet. Vi forældre må starte med os selv. Men nu giver Coop også kunder mulighed for at støtte madkundskab i skolerne.
Annoncørbetalt indhold Quiz: Vind nordlysrejse for 2 personer til Grønland - værdi cirka 24.500 kroner Kender du dalene, nordlyset eller de grønlandske steder på listen over UNESCO's verdensarv? Gæt med i quizzen, hvor du kan vinde en rejse med Air Greenland til Grønland. Du skal se nordlys og gletsjere. Rejsen har en værdi af cirka 24.500 kroner