Chokolademarengs
- 0 Personer
Ingredienser
2 stk. | æggehvider |
50 g | muscovadosukker Brug lyst muscovadocosukker |
75 g | sukker |
1 nip | flagesalt |
75 g | mørk chokolade Smeltet mørk chokolade |
Drys
lidt | flødeskum Tilsæt efter behov |
lidt | nødder |
- | figner Brug friske figner |
Sådan gør du
-
1Tænd ovnen på 100C. Pisk æggehviderne i et par minutter med elpisker (medium hastighed) til let, blødt skum.
-
2Pisk sukkeret i lidt ad gangen og tilsæt salt. Pisk, indtil marengsen er sej og skinnende.
-
3Vend forsigtigt den smeltede chokolade i, vend kun rundt et par gange, så chokoladen danner et smukt mønster i marengsen. Sæt 4-8 store skefulde på en bageplade med bagepapir.
-
4Bag i ca. 1 time, indtil den er helt sprød, men stadig blød og sej indeni. Lad den køle af i ovnen, med lågen på klem.