Grillguruens rub til pulled pork
SNACKS OG TILBEHøR

Grillguruens rub til pulled pork

Pulled pork bliver helt perfekt med en god rub. Johnny Larsen, der står bag sitet grillguru.dk og har grillet i konkurrencer i mange år, har udviklet denne rub, som med garanti fuldender din sommeraften.
  • 4 Personer
  • 10 Minutes

Rubben

165 g sukker
60 g salt
35 g paprika
20 g hvidløgspulver
20 g Løgpulver
20 g spidskommen
2.5 g chiliflage
5 g sennepspulver
5 g koriander
5 g cayennepeber
5 g kebabkrydderi
2.5 g allehånde

Sådan gør du

  1. 1
    Bland krydderierne sammen
  2. 2
    Rør godt
  3. 3
    Brug rubben som tørrub på dit kød

Tip!

En gennemsnitlig nakkefilet på 2,3 kilo har brug for 80 gram rub. Rubben her består af i alt 245 gram krydderier, så gem resten af blandingen i en lufttæt beholder.