Asiatisk agurkesalat med hjemmelavet marinade
- 4 Personer
Ingredienser
400 g | agurk Skrællet og uden kerner |
200 g | rødløg. fint hakket |
Marinade
2 spsk. | æbleeddike |
2 tsk. | rørsukker |
2 tsk. | Sambal Oelek Anden chilisauce kan også bruges |
50 g | cashewnødder Grofthakkede |
Sådan gør du
-
1Skræl agurkerne, flæk dem på langs, og fjern kernerne med en ske.
-
2Skær agurkerne i tynde, skrå skiver.
-
3Hak rødløg fint.
-
4Bland marinaden sammen, og smag den til.
-
5Vend marinaden med agurker og rødløg, og lad salaten trække i ca. ½ time.
-
6Rist cashewnødderne på en tør, men varm pande, til de får farve.
-
7Drys cashewnødderne over salaten lige før servering.