Hjertesalatsuppe
FORRET

Hjertesalatsuppe

Skummende, lysegrøn og forårsagtig. Brød til, hvis du ikke foretrækker italienske grisssini
  • 4 Personer

Ingredienser

3 stk. forårsløg
lidt smør
300 g hjertesalat
7 dl. hønsebouillon
1 dl. cremefraiche 38%
lidt Lidt salt og peber
2 stk. lime

Drys

lidt mynte
lidt purløg
lidt evt. spiselige blomster, fx tallerken-smækkere

Sådan gør du

  1. 1
    Skær forårsløg i mindre stykker, og svits dem i smør i en gryde. De skal ikke brunes.  
  2. 2
    Snit salaten, og svits med i kort tid.  
  3. 3
    Kom bouillon og cremefraiche heri, og lad det simre.   
  4. 4
    Blend suppen, og smag den til med salt, peber og limesaft.  
  5. 5
    Anret og dekorer. Grissini er godt hertil.   

Tip!

Server suppen med en skefuld lakserogn