Stegt sennepsild med løgringe
- 4 Personer
Ingredienser
600 g | sildefileter |
2 stk. | løg |
1 stk. | æble |
300 g | ærter, optøede |
8 stk. | radiser |
lidt | frisk estragon |
Fyld
3 spsk. | sød sennep |
3 spsk. | cremefraiche 38% |
lidt | Lidt salt og peber |
1.5 dl. | hvedemel Stegt sennepssild med løgringe |
lidt | smør og olie |
Sådan gør du
-
1Åbn sildefileterne.
-
2Rør fyldet sammen, og smør lidt på sildens kødside.
-
3Luk sildene sammen, og vend dem i mel.
-
4Steg dem gyldne på hver side i cirka 3 minutter.
-
5Skær løgene i skiver, og vend dem i mel.
-
6Steg dem gyldne i smør og olie på en anden pande.
-
7Skær æble i tynde både, og steg dem møre.
-
8Anret dem med ærter på 4 tallerkener.
-
9Server med sild, løg, æble, radiser og et drys estragon.
Tip!
Steg dobbelt så mange sild, som du skal bruge. Opbevar dem i køleskabet, og læg dem på rugbrødet til madpakken de kommende dage.