Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/bi/bilv_0.jpg.jpeg?itok=hO8HOVUZ)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2022-02/Vinterdepression.jpg.jpeg?itok=7Ve9VI8j)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2019-10/Stegt-kylling.jpg.jpeg?itok=YHn5d7sQ)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2025-02/Ultraforarbejdetpizza.jpg.jpeg?itok=PA0555Oi)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2018-11/bland-selv-slik.jpg.jpeg?itok=4lRH9APH)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/pr/preview_COLOURBOX1572939.jpg.jpeg?itok=N8Vx4yOx)
400 g | spaghetti |
1 stk. | løg |
lidt | olie |
4 glas | ansjoser i olie |
600 g | purerede tomater |
25 g | smør |
3 spsk. | hakket basilikum |
lidt | Lidt salt og peber |
Kan serveres med oksekødsfridakeller og mørke den rene disney stemning fra Lady og Vagabonden.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10