Burger med bacon og guacamole
AFTENSMAD

Burger med bacon og guacamole

Giv dine burgere et saftigt pift med guacamole. Den grønne dip smøres direkte i burgerbollen og tilføjer ekstra smag og krydderi til burgeren.
  • 4 Personer

Ingredienser

8 stk. skiver bacon
600 g hakket oksekød
- salt og peber
4 stk. skiver cheddarost
1 stk. avocado
- lidt limesaft
dl. creme fraiche 18%
1 stk. fed revet hvidløg
1 stk. rød chili
4 stk. store burgerboller
2 stk. store tomater

Sådan gør du

  1. 1
    Steg baconen sprød på en pande i sit eget fedt.
  2. 2
    Form kødet til fire bøffer, drys med salt og peber, og steg, gerne på grillpande, kødet et par minutter på hver side.
  3. 3
    Læg osten på kødet, og lad smelte, mens kødet gennemsteges.
  4. 4
    Mos avocado, og dryp limesaft over.
  5. 5
    Bland avocado med creme fraiche, og smag til med hvidløg, hakket chili og salt.
  6. 6
    Lun burgerbollerne, og skær tomater i skiver.
  7. 7
    Læg burgerne sammen.