Lammekotelet og bagte tomater
- 4 Personer
Ingredienser
8 stk. | lammekoteletter |
- | salt |
1 potte | frisk oregano |
4 stk. | fed hvidløg |
400 g | modne cherrytomater Gerne på stilk |
4 spsk. | olivenolie |
- | Lidt peber og salt |
Citrondressing
3 spsk. | olivenolie |
1 stk. | citron, revet skal og saft |
- | hvidløg, revet |
- | frisk oregano |
1 tsk. | honning |
500 g | kogte butter beans |
1 stk. | squash |
2 dl. | oliven Gerne blandede |
Sådan gør du
-
1Tag kødet ud 20 min. inden stegning, drys med salt, og gnid med overskårne hvidløgsfed og frisk oregano. Lad kødet trække.
-
2Dryp tomaterne med olie, drys med salt og peber. Bag dem i ovnen i 30 min. ved 180 grader. Rør ingredienserne til citron-dressingen sammen, og smag til.
-
3Varm olie på en pande over høj varme, og brun kødet 1-2 minutter på hver side. Steg yderligere 2-3 min. på hver side. Brug en ske til at øse fedtstoffet over kødet, mens det steger. Læg det utildækket på et skærebræt.
-
4Vend bønner med citrondressing, squash, oliven og de bagte cherrytomater. Server det til kødet.