Sådan kan du også bruge kartofler

Kartofler kan smage på enhver tænkelig måde og giver masser af mæthed for pengene og kalorierne. Her er et par tip til, hvordan du kan bruge resterne

Rester af kartofler

  • Skær de kogte kartofler i tern eller skiver, steg dem i smør og lad dem danne bund i en æggekage.
  • Skær kogte kartofler i tern, brun dem i smør og drys en spsk. sesam på.

    Smager godt til kød og steg.

  • Gør som smørrebrødsdronningen Ida Davidsen, smør en rugbrødsmad med kartoffelskiver, lune, bløde løg og matjesfilet.
(Artiklen fortsætter efter annoncen)

Rester af kartoffelmos

  • Rør kold kartoffelmos blød med lidt mælk eller æg (eventuelt med revet ost) og put den i en pose med hul.

    Sprøjt det ud på en bageplade i små toppe og bag ved 200 grader, til toppene er gyldenbrune. Smager godt til alt.

  • Brug kold kartoffelmos som låg oven på gryderetter bagt i ovnen. Drys eventuelt med revet ost og rasp.

Læs mere om