vin

Ny bog fra Samvirke: Vælg den rigtige vin til maden

70 % af danskerne vil gerne vide mere om, hvilken vin der passer til maden, og 17,5 % af os er bange for at dumme os, når der bliver snakket om vin. Er du en af dem, kan Samvirkes nye bog hjælpe dig lidt på vej.

”Din vin” er en moderne vinguide, hvori vineksperten Matt Walls på uhøjtidelig vis forklarer alt værd at vide om druesorter, årgange og vinlande.

Vin til alle måltider

Der er mange forskellige råd til at finde den rigtige flaske vin til enhver smag. Husråd som, at man skal kigge på størrelsen af hullet i bunden af flasken, preller af til fordel for at vælge efter etikettens udseende og en pris omkring 50 kroner. Men nu er der hjælp at hente.

Samvirke har udgivet vinbogen "Din vin"

Samvirke har udgivet en ny bog, der hedder Din Vin, og den forsøger at gøre alle danskere til vinkendere. Noget som 70 % af os godt kunne tænke os ifølge en analyse fra Coop.

Bogen er skrevet af vineksperten Matt Walls, og den giver en gennemgang af forskellige druesorter og de forskellige lande, som vinen måtte komme fra. 

(Artiklen fortsætter efter annoncen)

Ingen dumme spørgsmål om vin

Bogen er både lavet til dem, som er velbevandrede i druesorterne, samt nybegyndere der vælger efter, om vinen er rød eller hvid. Udgangspunktet for bogen er, at der ikke findes dumme spørgsmål om vin, og derfor bliver alle aspekter vendt og drejet på uhøjtidelig vis.

Derudover er der bud på den gode vin til måltidet, uanset om du spiser tunge gryderetter eller lette desserter.

Køb bogen her.

Læs mere om