Lav din egen snaps
Ingefærsnaps med chili
Sådan gør du:
Riv ingefæren, så du har cirka 4-5 spiseskeer reven ingefær.
Flæk chilien på langs og fjern kernerne.
Bland med råsukker og alkohol i et syltetøjsglas.
Skru låg på og ryst glasset.
Lad væsken trække i 4-6 dage
Filtrer blandingen og spæd eventuelt op med mere alkohol.
Julesnaps
Sådan gør du:Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud, du skal kun bruge stangen.
Riv den orange skal af appelsinen.
Bland kanelstang, kaffebønner, appelsinskal og vaniljestang i et syltetøjsglas.
Sku låg på glasset og giv det en rystetur.
Lad blandingen trække i 4-6 døgn.
Snaps med peberrod, æble og citron
Sådan gør du:Skræl peberroden og skær den i tynde skiver.
Riv den gule citronskal.
Kløv æblerne og sorter æblehus og kerner fra.
Dump peberrod, reven citronskal og æbler i et syltetøjsglas og hæld alkoholen over.
Skru låg på og ryst glasset en omgang.
Lad blandingen trække i cirka en uge.
Fortynd eventuelt med mere alkohol.











