Edamameopskrifter: 4 elskelige opskrifter med edamame
Edamamebønner er skønne og lysegrønne, og de forsyner os med både kostfibre og protein. Brug dem i salater, som snack eller i varme retter. Her får du 4 bud på opskrifter med edamame.
Gratin med spinat og edamame serveret med tomatsauce
Edamamebønner er små proteinbomber i denne gratin med spinat. Opskriften er nem at gå til og med en dejlig, fyldig tomatsauce har du et helt måltid uden kød.
Bagte søde kartofler med avocado og edamame hummus
Bagte kartofler er et herligt måltid, som ikke kræver de store færdigheder i køkkenet. Her bruger vi søde kartofler toppet med velsmagende hummus af avocado og edamamebønner.
Edamamebønner fungerer rigtig fint, når de bliver varmet op. Det har vi gjort i denne opskrift med nudler og rejer. Fuldkornsnudler øger mæthedsfornemmelsen, og du kan lege med styrken på chilien, hvis du er til stærk mad.
Den japanske måde at servere grøntsager på, i tempuradej, kommer her edamamebønner til gode. Vi serverer de sprøde bønnepakker sammen med hele, lune edamamebønner, sushiris og dipsauce med soja og chili.