Zeppelinere Den spiselige zeppeliner er en kartoffelbolle fra Litauen. Zeppelinere fyldes typisk med kød eller grøntsager og spises som tilbehør. 0 Personer Ingredienser 1 kg skrællede, revne, melede kartofler 4 stk kogte kartofler Sådan gør du 1.Læg de revne kartofler i et tyndt stykke lærred, pres væsken ned i en skål og lad den hvide stivelse samle sig på bunden. 2.Hæld vandet fra, og bland stivelsen med de revne kartofler. 3.Riv de kogte kartofler helt fint og bland dem i massen sammen med salt. 4.Tag et par skefulde af massen, og bred den ud på størrelse med et ølkrus. 5.Læg en klat fyld i midten og saml dejen, så den får facon som en zeppeliner. 6.Kog dem ca. 30 minutter, mens der røres af og til. Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad, #få ingredienser og #vegetar