Zeppelinere

Den spiselige zeppeliner er en kartoffelbolle fra Litauen. Zeppelinere fyldes typisk med kød eller grøntsager og spises som tilbehør. 
Zeppelinere
  • 0 Personer

Ingredienser

1 kg skrællede, revne, melede kartofler
4 stk kogte kartofler

Sådan gør du

  1. 1.Læg de revne kartofler i et tyndt stykke lærred, pres væsken ned i en skål og lad den hvide stivelse samle sig på bunden.
  2. 2.Hæld vandet fra, og bland stivelsen med de revne kartofler.
  3. 3.Riv de kogte kartofler helt fint og bland dem i massen sammen med salt.
  4. 4.Tag et par skefulde af massen, og bred den ud på størrelse med et ølkrus.
  5. 5.Læg en klat fyld i midten og saml dejen, så den får facon som en zeppeliner.
  6. 6.Kog dem ca. 30 minutter, mens der røres af og til.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad, #få ingredienser og #vegetar